Inställt

För en tid sen så beslöt vi att lägga ”julbordet i Åboholm” till raden av inställda aktiviteter 2020. Konstaterar nu att det var rätt tänkt! Sedan den 3 november så finns Region Örebro med på listan för Skärpta råd.

Nu ska vi hålla oss hemma och endast umgås med de som bor i hushållet!
Min allra käraste promenadkompis har jag hängt upp på väggen.
Det känns inte som det är läge för långpromenader kring viltstängslet nu. 37 tackor och 2 baggar har åkt hem till Linds gård. Det är sorgligt att inte ha dem att titta på och prata med. De ingick ju i hushållet! Under hösten har de mumsat på min rönnbärsmalätna äpplen.

I mitt hushåll ingår också Ebbe och Birk. I bland så utökas det med en och annan mus. Mössen brukar Birk ta hand om.

Har en inneboende också! Hen har stått lite övergiven sedan i våras. Men nu har hen kommit till heders igen. Väcker hen på morgonen när jag vaknar och sedan står hen redo för lite pyssel hela dagen. Nu gäller det bara att hen inte får ta för stor del av min tid.

Så livet går vidare i sakta mak i Sörbytorp. Det är ungefär som vanligt, Corona och Covid-19 till trots. Har försett mig med några säckar potatis av olika sorter, så hungriga behöver vi inte vara. Om det kniper så gör jag en online-beställning på Torghallen och hämtar matkassarna fram åt kvällningen.