Bygdelaget 20 år

På lördagen den 13, luciadagen är det  dags för vårt traditionella julbord i Åboholm.  Något Luciafirande blir det inte.   Vi ser framemot en trevlig kväll med hemlagad mat och kanske några tillbakablickar  i den 20-åriga verksamheten. Det är 40-tal medlemmar som anmält sig.

Ibland så tycker jag det inte händer något.  Nu när jag tittar tillbaka på vad som gjorts i bygdelagets regi under dessa 20 år, så konstaterar jag att det har gjorts en rasande massa saker under åren som gått sedan 1994.   Bland annat så hade vi nyss en trevlig allsångs- och soppkväll hemma hos Berit och Göran.

Hemsidan är vårt forum på Internet. Det är ett enkelt och billigt sätt att sprida information om vad vi gör  -både till medlemmar och andra som är intresserade av vad som händer här.  WordPress som är den applikation som jag använder ett program med öppen källkod, så det är många som gör tillägg av olika slag som det går att köra på hemsidan. Ett sådant tillägg gör det möjligt att prenumerera på nyhetsbrev.  Det är bara att lägga in e-mejladressen i rutan!