Årsmötet framflyttat

I vanliga fall så brukar vi ha vårt årsmöte i slutet av februari. Så blir det inte i år, då pandemin härjar. Vår verksamhet är ju inte så omfattande, särskilt inte i dessa tider. Har kikat lite på olika sätt att ordna ett digitalt årsmöte, men för många av våra medlemmar skulle detta inte i fungera av olika skäl.

Årsmötet kommer att ordnas i maj. Förhoppningsvis kan vi ses i ses utomhus vid Långstorp. Vi kan grilla korv och njuta av sjöutsikten. Eller kanske blir det en vårlig smörgåstårta!
På våren blommar gullvivor och påskliljor överallt i Långstorp, har alldrig sett dess like här i trakten. Det måste vara en speciell jordmån där.

Milan vilar lugnt under ett tjockt vintertäcke. Vår milgrupp har läget under och kontroll. All kol från förra året är såld. Det är många som grillar i dessa tider.

Vandringslederna har haft fler besökare än vanligt 2020 .
Har fått propåer om att ändra sträckningen på något ställe. Det är inte aktuellt då leden går på allmänna vägar. Däremot funderar vi på hur lederna ska skötas i framtiden. Entusiasterna som skapade lederna på gamla körvägar och stigar finns inte längre kvar och vi har tyvärr ingen kö av folk som vill hjälpa till med lederna, som behöver tillsyn minst ett par gånger om året. Fler besökare ger bättre upptrampade stigar!